Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Frakten är gratis förutom på beställningsvaror och möbler, då tillkommer vid vissa tillfällen en fraktkostnad. Vi kontaktar alltid dig med fraktkostnad via mail, du kan sedan välja om du vill genomföra köpet eller ej. Kontakta oss via mail eller telefon om du vill ångra ditt köp så sätter vi tillbaka köpesumman samma dag. Köper du tjänster av oss kan du betala med swish eller faktura.

Returnering

På Kenza Home säljer vi bara produkter som vi noga har valt ut och kvalitetstestat.

Bara för att vi är så säkra på vår kollektion, och för att vi vill att du ska vara 100% nöjd med ditt köp, erbjuder vi 30 dagars full returrätt. Du kan lämna tillbaka en vara av vilken anledning som helst – eller för ingen orsak alls. Undantag från detta är om varan är en beställningsvara, då gäller inte ångerrätten. Du ser om varan är en beställningsvara i produktinformationen under produkten.

Enda kravet är att varan inte är använd, och att allt emballage är i oskadat skick.

Leveranser

Leveranstiden är 2-10 arbetsdagar. Om du beställt en beställningsvara kommer vi kontakta dig via e-mail med en orderbekräftelse och förväntat datum för leverans.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Privat Policy

“När du lägger din beställning hos oss uppger du dina person/. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.”

Återbetalningskyldighet

Vid en retur, betalar vi tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan om den inte var defekt, varvid vi betalar returkostnaden. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.