Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Frakten är gratis. Köper du tjänster av oss kommer du få en faktura i posten.

Returnering

På Kenza Home säljer vi bara produkter som vi noga har valt ut och kvalitetstestat.

Bara för att vi är så säkra på vår kollektion, och för att vi vill att du ska vara 100% nöjd med ditt köp, erbjuder vi 60 dagars full returrätt. Du kan lämna tillbaka en vara av vilken anledning som helst – eller för ingen orsak alls.

Enda kravet är att varan inte är använd, och att allt emballage är i oskadat skick.

Leveranser

Leveranstiden är 1-4 arbetsdagar. Normalt sett skickar vi dina produkter samma dag om du beställer innan kl 15. Frakten är alltid gratis.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Privat Policy

“När du lägger din beställning hos oss uppger du dina person/. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.”

Återbetalningskyldighet

Vid en retur, betalar vi tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan om den inte var defekt, varvid vi betalar returkostnaden. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.